Середа, 07 березня 2018 23:17

У Вікторові в садочку відкрили другу групу

7 березня 2018 року в с. Вікторові Галицького району відбулося урочисте відкриття другої групи для 15 дітей Вікторівського ДНЗ ясла-садок "Пролісок" за участю заступника голови обласної адміністрації Ігоря Пасічняка, голови Галицької районної державної адміністрації Миколи Поповича.

Вікторівський ДНЗ відкрито в грудні 2009 року. На сьогоднішній день функціонує одна різновікова група, де виховується 23 дошкільнят.

У закладі працює 11 осіб, з них - 4 педагогічних працівників, 1 старша медсестра, 6 працівників обслуговуючого персоналу.

У 2017 році за кошти районного бюджету проведено заходи із захисту від підтоплення і затоплення на території закладу, зокрема, встановлено ринви, водостічні труби, проведено дренаж та заходи з охорони підземних вод.

Для ремонту приміщення та закупівлі комплектів меблів, електротоварів використано кошти з державного бюджету. Крім того, за кошти обласного бюджету придбано м’який інвентар.

Керівництво обласної та районної державної адміністрації вручило подарунки: килимові покриття та іграшки.

Джерело: Галицька РДА

Прочитано 1274 раз

Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x