Середа, 15 березня 2017 16:27

25 березня – Всесвітня акція «Година Землі»

25 березня цього року Україна в черговий раз приєднається до всесвітньої екологічної ініціативи та проведе масштабну всеукраїнську соціально-екологічну кампанію Година Землі, яка покликана привернути увагу до проблеми зміни клімату.

Година Землі започаткована в Сіднеї (Австралія) у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF). В акції взяли участь близько 2100 фірм і компаній австралійського міста Сідней, а також понад 2,2 млн. його жителів вимкнули освітлення на одну годину. За цей час енергоспоживання міста було скорочено більш ніж на 10%, що в свою чергу сприяло скороченню викидів вуглекислого газу в атмосферу. За підрахунками фахівців, ефект від акції був такий, що на той час нібито в місті на дорогах на 48 тисяч автомобілів стало менше.

Україна приєдналася до всесвітньої акції вперше у 2009 році. Незважаючи на те, що про свою участь заявили 16 міст, люди та організації у інших населених пунктах України теж вимкнули світло на одну годину, тим самим підтримуючи Годину Землі.

Тож просимо всіх Вас, не будьте байдужими! Кожен громадянин України може зробити свій внесок у покращення загальної екологічної ситуації, долучившись до цієї акції вимкнувши на одну годину світло та електроприлади о 20 год. 30 хв. 25 березня 2017 року.

Джерело: Відділ прес-служби Івано-Франківської ОДА

Прочитано 1390 раз

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x