П'ятниця, 03 лютого 2017 13:11

Чоловік обікрав підприємство, на якому працював

До чергової частини Галицького відділення поліції зателефонував директор одного з місцевих підприємств. Чоловік повідомив, що з цеху було викрадено електродвигун та декілька відрізків металу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Заявник розповів, що під час ранкового огляду території та приміщень охоронець виявив відсутність елекродвигуна та відрізків металу.

Правоохоронці опитали всіх працівників підприємства. Опрацьовуючи надану інформацію, поліцейські встановили осіб, які працювали того дня на черговій зміні. При розмові з оперативними працівниками один із чоловіків помітно нервував та плутався у поясненні. Розуміючи, що правоохоронців не вдалось ввести в оману, зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та розповів, що того дня, дочекавшись поки всі підуть з роботи, зайшов до одного із приміщень цеху та скоїв крадіжку. Викрадене планував використовувати у власному господарстві.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину чоловік може понести покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Джерело: ГУНП в Івано-Франківській області

Прочитано 1501 раз

Останні новини

Галицька громада втратила ще одного Героя-захисника.

Війна забрала життя нашого краянина Онищука Івана Михайловича. Читати далі...

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x