П'ятниця, 10 лютого 2017 20:45

Відкриття Галицької ЦРЛ (відео)

Довгоочікуване відкриття Галицької районної лікарні нарешті відбулося. Близько 40 років галичани очікували цього і часом вже й не вірилось, що момент відкриття настане. Та ось, нарешті, закінчено останній корпус, завезено нове сучасне обладнання. На пацієнтів очікують комфортні палати з євроремонтом, окремими душовими і туалетом.

З нагоди відкриття Галицької ЦРЛ в рамках робочого візиту у Галич завітав і Президент України Петро Порошенко. У своєму виступі він зазначив: «Мені приємно бути на цій землі Галицькій. Галич - це серце і душа всієї України."
“Цього року я дав доручення виділити 15 млрд грн на ремонт доріг в Україні, в тому числі на Галичині. І сьогодні в обласному центрі відбудеться нарада, де ми будемо вдосконалювати тендери, щоб все зробити прозоро.
Щодо лікарні, то кошти на її відкриття були з державного фонду, обласного і місцевих бюджетів. Це важливо, що ми об’єдналися і змогли спільно відкрити лікарню. Тут буде сучасне обладнання та сучасні умови, щоб кожен галичанин міг це відчути. Я хочу подякувати кожному за підтримку, кожному, хто долучився до цієї роботи.”

Після виступу Президент разом із головою ОДА Олегом Гончаруком, депутатом ВР Михайлом Довбенком та головним лікарем Галицької ЦРЛ Любомиром Журавецьким символічно перерізали стрічку та привітали галичан з цією важливою подією.

Гарант вручив головному лікарю Любомиру Журавецькому сертифікат на медичне обладнання для ургентної лабораторії: «Впевнений у тому, що це обладнання і ця лабораторія послужать вашій громаді».

Головний лікар ЦРЛ продемонстрував Главі держави основний корпус, зокрема відділення анестезіології та інтенсивної терапії, оперативний блок, акушерсько-гінекологічне відділення, офтальмологія. Він зазначив: "Усе із сучасними апаратами. Операційна повністю обладнана. Лікарня почне працювати з наступного тижня. Залишилось ще перевезти деяке обладнання".

 

Прочитано 6571 раз

Media

Петро Порошенко на відкритті Галицької ЦРЛ

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x