П'ятниця, 01 вересня 2017 19:53

110 см шокували галичан

Попри усю, так би мовити, сучасну красу нової крамниці на вул. Шевченка, безпринципне самозахоплення тротуару шокує жителів міста.

На цілий метр та 10 сантиметрів вирішив залізти своїм бізнесом на тротуар депутат Івано-Франківської обласної ради від Бурштина та села Вигівки Андрій Іваськів (ВО "Батьківщина") біля школи та перед білим домом, де до речі працює його ж матір.

За попередньою інформацією з міської ради ніяких відповідних паперів бізнесмену не надавалося, не узгоджувався ні дизайн, ні розміри нової споруди. Те саме стверджує і відділ архітектури. Органи місцевого самоврядуваня вже пишуть листи у відповідні інстанції.

Сам власник крамниці стверджує, що для її встановлення у повних розмірах заважають липи, тому, мовляв, діватися було нікуди, лише лізти на тротуар. Куди ж тепер діватися пішоходам – залишається загадкою, оскільки сам тротуар загороджено ще й через проведення підприємцем води, на котру також немає жодних дозволів. Та попри те, що пішла реакція на неправомірні дії орендаря ділянки з боку місцевої влади, час втрачено, споруда встановлена і готується сьогодні-завтра розпочати роботу.

Чомусь вже за 26 років незалежності у багатьох людей ще не вивітрились з голови совдепівські розуміння "вищих чинів". Хочемо таки нагадати, що для депутатів у цій країні діють ті ж самі закони, що й для інших громадян і ми дожились до тих часів, коли і депутатів Верховної ради садять у тюрми за порушення закону.

Прочитано 6308 раз

Останні новини

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт… Читати далі...

Вишийте, мамо, бронежилет

В Галичі відбудеться презентація книги Богдана Томенчука "Вишийте, мамо, бронежилет". Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x