Середа, 17 січня 2018 17:49

У Більшівцях знову перевірка

Після галасу навколо "тарганів" у стаціонарному відділенні територіального центру в смт Більшівці, районна влада більш прискіпливо стала вести нагляд за його діяльністю.

Функціонування стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян у смт.Більшівці перебуває на постійному контролі в керівництва районної державної адміністрації, як повідомляється на сайті Галицької РДА.

Відтак, 17 січня 2018 року заклад відвідали заступник голови райдержадміністрації Олександр Чабак та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Надія Бабак.

Вони ознайомилися зі станом проведення ремонтних робіт у приміщенні та перевірили виконання адміністрацією закладу приписів щодо усунення недоліків, виявлених під час попередньої перевірки.

Крім цього, посадовці поспілкувалися з підопічними стаціонарного відділення щодо якості надання послуг та обговорили з керівником підрядної організації терміни завершення ремонтних робіт.

 

Прочитано 3312 раз

Останні новини

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт… Читати далі...

Вишийте, мамо, бронежилет

В Галичі відбудеться презентація книги Богдана Томенчука "Вишийте, мамо, бронежилет". Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x