Публікації по даті з жовтня 2020

Майже рік тому, в листопаді 2019 р. у м. Галичі, по вул. Караїмська, 21 - де впродовж століть знаходився храм караїмів, було встановлено основу та колону - пам’ятний знак. Його було виготовлено з піщаника. Поруч знака висаджено зелені насадження – деревця туй.

У галицькому лісі нищать рідкісні гриби. Про це повідомляють в соцмережі на сторінці Галицького НПП:

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми» щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» № 930-ІХ, про що повідомили на сайті офісу президента. Парламент ухвалив його 30 вересня 2020 року.

Історію міст творять особистості. Завдяки їхній праці міста розвиваються або занепадають, стають відомими не тільки в своїй державі, а й світі; або навпаки — втрачають свій статус. Подібне є з роллю осіб в історії Галича.

"Часто чуємо нарікання, що нам зле, і нас ніхто не чує. Але для того, щоб чули, потрібно говорити! Так, зміни важкі, болючі, але разом ми здатні багато чого подолати, а поодинці біда з’їдає" - такі слова Івана Городецького надруковані в одному з інтерв’ю у місцевій газеті. І їх він підтверджує не лише словами, а й активними діями. Так, успішний управлінець, менеджер, волонтер, поет, Іван Городецький власним прикладом показує, що життя потрібно брати у свої руки і відповідати не лише за особисте, а за усе, що відбувається в своєму місті, країні.

Відділ ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області розшукує неповнолітнього мешканця Галицького району Дум'яка Назара.

7 медалей привезли кікбоксери Івано-Франківської області з кубку України.

У неділю 11 жовтня у с. Дубівці (Дегова) о 14.00 розпочнеться молитовна хода від Храму «Святого Миколая» (Дегова) до старого Храму «Різдва Пресвятої Богородиці» с. Дубівці.

Четвер, 08 жовтня 2020 13:05

Футбол вже цієї суботи!

До уваги шанувальників футболу!

Вівторок, 06 жовтня 2020 16:21

Іван Зобків: "Я йду, бо я тут живу"

Розповідаючи про події свого життя, громадський активіст та волонтер Іван Зобків жартував, що, коли згадувати усі події, то можна написати книгу. Тож, гортаючи сторінки цієї книги, хотілось би виділити кілька розділів.

Сторінка 1 із 2

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x