Публікації по даті з листопада 2020

Вівторок, 24 листопада 2020 20:25

Олекса Кривий - активний діяч із Крилоса

Хоча герой даної публікації не був уродженцем Крилоса, але саме це село дало йому дорогу у безсмертя. Навіть незважаючи на те, що з плином часу його ім’я трохи призабулося, хто б не писав про довоєнний чи післявоєнний період історії цього села у ХХ столітті, той, безперечно, натрапить на його ім’я. Адже у той час саме Олекса Кривий був задіяний у всіх важливих заходах, які відбувалися у Крилосі та околиці.

У рамках щорічної Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства", що проходитиме у період з 25 листопада до 10 грудня, патрульна поліція Івано-Франківської області презентує соціальний відеоролик проти домашнього насильства.

Пласт НСОУ станиця Галич організовує смолоскипну ходу з нагоди вшанування Дня Гідності та Свободи, яка відбудеться 21листопада 2020 р.Б.

Впродовж другого півріччя 2020 р. зусиллями окремих ентузіастів та краєзнавців здійснювалася опіка над військовим меморіалом Першої світової війни в м. Галичі (терен старого міського кладовища Галич-гора).

Дорогі галичани!

Щиро дякую Вам за кредит довіри, наданий мені 15 років тому.

Як результат доволі напруженої передвиборчої кампанії Галицька ОТГ отримала міську раду, до якої увійшло 8 партій:

Як повідомили на сайті ЦВК, до Івано-Франківської районної ради увійшло 6 партій (всього - 54 депутати):

4 листопада Урядом прийнято рішення про виділення додаткових 262,8 млн гривень з резервного фонду державного бюджету Івано-Франківській облдержадміністрації для продовження здійснення аварійно-відновних робіт на об’єктах, пошкоджених внаслідок масштабної повені, що сталася в червні 2020 року на території Івано-Франківської області.

Два законопроекти, співавтором котрих є народний депутат по 84-му окрузі Ігор Фріс, стали законами.

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x