Публікації по даті з вересня 2020

Пішохідний міст у с. Залуква знову відновлено.

Сьогодні команда народного депутата України Ігоря Фріса привезла відремонтований апарат ШВЛ до КНП «Галицька лікарня», де лікують хворих на коронавірус.

П'ятниця, 11 вересня 2020 12:32

«Врятувати від забуття»

Щорічний Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» відбудеться вже 14-й раз.

Відповідно до розпорядження районної державної адміністрації від 26.08.2020 року №181 «Про створення прийомної сім’ї та передачу на виховання і спільне проживання малолітніх дітей» в Галицькому районі створена ще одна прийомна сім’я на базі родини Сошиних, жителів м. Галича, в яку влаштовано 4-х рідних між собою дітей, позбавлених батьківського піклування, віком 5 до 9 років (3 хлопчики і 1 дівчинка).

9 вересня до Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, який розповів, що невідома особа декілька хвилин тому вчинила крадіжку його автомобіля "Citroën Berlingo", який був припаркований на подвір'ї.

9 вересня КНП «Галицька лікарня», яка перебуває на першій лінії боротьби з коронавірусною інфекцією, поповнилася ще одним, вже 8, апаратом ШВЛ.

За час функціонування Центру реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку вирощено, вилікувано, реабілітовано і випущено в дику природу 223 тварини 43 видів, 10 з яких (7 видів) занесені до Червоної книги України.

У ніч на третє вересня на узбіччі дороги між селами Більшівці та Нараївка 27-річний чоловік побачив зламаний велосипед й зупинився.

П'ятниця, 04 вересня 2020 20:10

Відкритий лист галичанам і не тільки

Ми – за здоров’я Української Нації,

або Як Дідух Володимир Михайлович «нахамив» генеральному директорові-художньому керівникові Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка

Рятувальники ліквідовують пожежу будівлі свинокомплексу.

Сторінка 1 із 2

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x