Вівторок, 14 квітня 2020 09:53

Під час богослужінь поліцейські посилять патрулювання

Rate this item
(1 Vote)

Для забезпечення публічного порядку та з метою дотриманням громадянами карантинних обмежень поліцейські нестимуть службу в посиленому режимі під час богослужінь в Івано-Франківську та в області. 

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Івано-Франківщи.

Отже, у вихідні дні, 11 та 12 квітня, правоохоронці посилили патрулювання поблизу храмів. Для забезпечення публічного порядку було залучено близько 600 правоохоронців, 134 військовослужбовців Національної гвардії та 12 військовослужбовців військових частин і підрозділів, що дислокуються у Івано-Франківському гарнізоні.

Керівництво поліції Прикарпаття зустрічалося з представниками різних релігійних конфесій для пошуку оптимального підходу до Великодня. Тому досягли домовленості: церкви працюють, Богослужіння проводять, кількість присутніх не може бути більше 10 людей, а саме: священник, прислужник, дяк і особи, які технічно обслуговують Богослужіння та забезпечують онлайн-трансляцію.

Обов’язкова умова – всі мають бути в засобах індивідуального захисту. Для парафіян трансляція відбуватиметься у режимі онлайн.

Правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок біля храмів, а самі священики контролюватимуть кількість прихожан всередині.

Поліцейські розраховують на свідомість громадян та сподіваються, що святкування Великодня в умовах карантину відбудеться у взаєморозумінні та повазі один до одного.

Прочитано 6291 раз
Більше у цій категорії: « Дорогі галичани!

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x