Публікації по даті з серпня 2019

У рамках Європейських Бійцівських Ігор серед студентів (European Student Combat Games EUSA) у м. Загреб, Хорватія, з 31.07 по 03.08.2019 р. проходили змагання з 4-х видів спорту: Кікбоксинг ВАКО, Дзюдо, Карате та Тхеквондо WT. Такі змагання проходили вперше в історії Європи і налічували більше 1500 учасників.

П'ятниця, 09 серпня 2019 09:00

Зберегти культуру

Міжнародний день корінних народів світу - це щорічний день солідарності з корінними народами, яким на прабатьківщині може загрожувати асиміляція чи дискримінація. Його прийнято відзначати 9 серпня, що задокументовано в резолюції Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй № 49/214 від 24 грудня 1994 року.

Четвер, 08 серпня 2019 14:08

Галич і Бурштин об'єдналися

Те, що доволі давно поширювалося на рівні слухів, таки поступово стає фактом. У галицько-бурштинському регіоні формується одна команда, яка виступатиме на всеукраїнському та обласному рівні.

Понеділок, 05 серпня 2019 22:03

Пам’яті Степана Пушика

Степан Григорович Пушик відійшов у вічність у серпні минулого року. На могилу лягають червоні квіти, покладені шанувальниками його таланту. Втім його слово живе і сьогодні.

Понеділок, 05 серпня 2019 21:53

Віра ваша спасе вас…

3-4 серпня в с. Крилос (Давній Галич) відбулася Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої, покровительки Галицького краю, присвячена 30-річчю виходу Української греко-католицької церкви з підпілля. Прощу очолив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук).

Понеділок, 05 серпня 2019 21:36

Релігійність давніх галичан

У княжому Галичі немає й клаптика землі, де б лопата археолога не натрапляла на людські поховання. Бо, фактично, в історії міста не було десятиліття, коли б напасники не глумилися над отчим краєм. Але що можуть розказати нам спочилі білі кості?! А таки можуть!..

Останні новини

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт… Читати далі...

Вишийте, мамо, бронежилет

В Галичі відбудеться презентація книги Богдана Томенчука "Вишийте, мамо, бронежилет". Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x