Вівторок, 14 травня 2019 22:44

Як проходить родинне свято в районі

Минув майже тиждень, як у своє турне по Галицькому районі відправилося родинне свято "Зелена бабуся", яке було започатковане у 2015 році громадським діячем Володимиром Олійником.

Всього за тиждень "Зелена бабуся" побувала в 15 селах Галицького району і подарувала радість усім присутнім.

Для маленьких учасників були проведені різні ігри та конкурси, в яких взяли участь і їхні батьки. Після розважальної програми, усі мали змогу скуштувати солодку вату та зробити фото з бабусею. На завершення, для дорослих була розіграна лотерея.

Своїми враженнями про свято поділилась одна з мам, пані Наталя: "Ми в захваті від свята й приємно здивовані, що навіть в маленькі села приїздить "Зелена бабуся" і дарує нашим дітям казку".

Не зважає старенька і на погоду, каже, що дощ ніколи не ставав на заваді тим, хто хоче весело провести час, а в її компанії він летить дуже швидко, залишаючи після себе приємні враження.

Володимир Олійник зазначає: "Проект "Зелена бабуся " створений задля того, щоб дарувати щирі посмішки та щасливі емоції дітям й дорослим. Тому ми радіємо, коли батьки беруть активну участь у дійстві". Ініціатор дійства стверджує, що сьогодення створило такі умови, коли батьки рідко можуть цілком відволіктися від робочих питань, а родинне свято "Зелена бабуся" дає цю можливість - побути поруч зі своєю дитиною і повеселитися.

Попереду в нашої " Зеленої бабусі " великий маршрут. Найближчими днями її можна очікувати: 15 травня - Деліїв, Тумирі, Бишів, Кінчаки, 16 травня - Крилос та Залуква, 17 травня - Тустань, Межигірці, Медуха, 18 травня - Кукільники, Яблунів, Хохонів, Дитятин, Набережне, 19 травня - Височанка, Сапогів, Вікторів, Комарів, Мединя.

Ірина Бардигула

Прочитано 2305 раз

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x