Середа, 25 квітня 2018 18:34

Правоохоронці розшукали викрадений з подвір’я скутер

До Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від 40-річного мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа незаконно заволоділа його скутером марки "Хонда Діо", зі слів потерпілого, вартістю 9000 гривень, якого він залишив на подвір’ї у господарстві товариша, жителя м. Галич.

У ході проведення відповідних заходів правоохоронці невдовзі встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 40-річна місцева мешканка.

Як з’ясувалося, жінка посеред дня, близько 15.30 години проходила пропри господарство сусіда, жителя Галича, і помітила у дворі скутер. Тож, скориставшись вільним доступом та відсутністю господарів, вона зайшла на подвір’я та самостійно перекотила транспортний засіб на власне господарство, де й залишила.

У ході пошукових заходів викраденого транспорту правоохоронці виявили двоколісник у дворі зловмисниці. У скоєному лиходійка зізналася, крадений скутер у неї вилучили та невдовзі повернуть власникові на зберігання.

Слідство з’ясовує чим були зумовлені протизаконні дії зловмисниці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: ГУНП в Івано-Франківській області

Прочитано 1167 раз

Останні новини

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт… Читати далі...

Вишийте, мамо, бронежилет

В Галичі відбудеться презентація книги Богдана Томенчука "Вишийте, мамо, бронежилет". Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x