Неділя, 11 березня 2018 18:04

У селах Дитятин та Нараївка студенти-католики провели театралізовану Хресну Дорогу

Шлях, який пройшов наш Божественний Спаситель від двору Понтія Пилата до гори Голготи, називаємо Хресною Дорогою. На цій Хресній Дорозі робимо 14 зупинок, так званих 14 стацій. Кожна із них розповідає нам про тяжкі муки та страсті нашого Месії, які для нашого спасіння є дуже цінні, бо саме через них ми усі спаслися.

Протягом Хресної Дороги Ісус Христос навчає кожного із нас терпеливо зносити різні терпіння та незручності, які зустрічаємо у своєму житті. Про ці надзвичайно важкі болі і терпіння нашого Учителя особливо розважаємо у часі Великого посту. Ми спішимо до своїх храмів, щоб у цій молитві взяти участь. Та не лише у храмі молимося Хресну Дорогу, але й на будь якому відпустовому місці, а також можемо побачити її у театралізованому виді. Тому молодіжна спільнота "Товариство Українських студентів-католиків "Обнова", що в м. Івано-Франківську, розробила  театралізовану Хресну Дорогу.

Молодь даного Товариства вже не один рік відвідує різні міста і села нашої та інших областей з цією чудовою Великопосною програмою. І саме ця молодіжна організація 3 березня завітала до храмів святого великомученика Димитрія, що в селі Дитятин та Різдва Пресвятої Богородиці, що в с. Нараївка, Більшівцівського протопресвітеріату.

ї

Члени ТУСК "Обнова" прибули з театралізованою Хресною Дорогою, яка торкнулася кожної людини, що була присутня на цій чудовій події. Незважаючи на холодну погоду, актори зуміли донести до присутніх тепло Божої любові та милосердя.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Прочитано 3320 раз

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x