Вівторок, 18 квітня 2017 08:06

На посаду директора НЗ "Давній Галич" оголошено конкурс

Міністерство культури України оголосило конкурс на посаду генерального директора Національного заповідника "Давній Галич".

Документи на участь у конкурсі приймаються з 13 квітня 2017 року по  13 червня 2017 року.

Формування конкурсної комісії розпочинається з 13 квітня 2017 року.

Обов’язковою умовою проведення конкурсного добору є його відкритість. Тому представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами та презентації запропонованих проектів програм розвитку Заповідника на один і п’ять років.

До участі у конкурсі не допускаються особи, які визнані в установленому порядку недієздатними або їх дієздатність обмежена; мають судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькими особами або членом сім’ї керівників Органу управління.

Відповідальність за достовірність поданої інформації несе кандидат.

Вимоги до кандидатів для участі у конкурсі: вища освіта; стаж роботи у сфері культури не менше трьох років; володіння державною мовою; досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років; здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Буде даний конкурс справді відкритим та прозорим, чи здійснюватиметься за попередньо спланованим сценарієм - побачимо згодом. Маємо надію, що "Давній Галич" отримає достойного керівника.

Прочитано 3306 раз

Останні новини

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт… Читати далі...

Вишийте, мамо, бронежилет

В Галичі відбудеться презентація книги Богдана Томенчука "Вишийте, мамо, бронежилет". Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x