П'ятниця, 28 лютого 2020 11:10

Чому народний депутат Ігор Фріс підписав меморандум з ГО "Ліга підприємців України"?

Депутат Верховної Ради по 84-му окрузі Ігор Фріс учора під час прийому громадян підписав меморандум.

Як зазначив на своїй сторінці у соцмережі нардеп Ігор Фріс, вчора серед бажаючих потрапити на плановий прийом громадян виявили бажання і підприємці. А саме, завітали до приймальні представники ГО "Ліга підприємців України". Останні, стривожені прийнятими нещодавно декількома законами, котрі вносять суттєві корективи в діяльність підприємців, котрі перебувають на спрощеній системі. Представники "ліги підприємців" неодноразово наголошували, що якщо їх держава не почує, більшість з них закриє бізнес, а частина піде в тінь.

Результатом досить довгої дискусії було підписання меморандуму між народним депутатом Ігорем Фрісом та представниками ГО "Ліга підприємців України". У ньому йшлося про збереження і розвиток малого підприємництва та спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

На своїй сторінці у соцмережі фейсбук депутат зазначив: "Дивно, вони думали, що я "за" знищення спрощеної системи і введення кешбеку стукачам. Мало того, що я за це не голосував, так і в умовах, коли масово народ їде за кордон - це самогубство для економіки (якщо вона ще лишилася)... Як вірно зауважив Александр Дубинський, який теж підписав щось подібне з фопами в Херсоні, "....той хто намагається знищити спрощенку - повинен горіти в аду....хоча останнього і не має в меморандумі".

Прочитано 995 раз

Останні новини

Жінка з хистом Аріадни

Галичан запрошують на презентацію книги про Наталію Кобринську. Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x