Вівторок, 13 лютого 2018 22:57

Туристична стінка у спортзалі БТЕК КНТЕУ – перший такого роду об’єкт, споруджений для дітей Галицького району

13 лютого в рамках проведення дня відкритих дверей в Бурштинському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулося урочисте відкриття стінки для занять технікою пішохідного туризму та альпінізму.

В урочистостях взяли участь директор Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Косило Михайло Юрійович, директор Бурштинського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Козак Андрій Романович, завідувач Галицькою філією ОДЦТКУМ Любінець Зіновій Павлович.

Глядачі, а це учні та викладачі коледжу, учні 9 класів з ряду шкіл Галицького району із захопленням спостерігали за виконанням техніки пішохідного туризму, яку демонстрували вихованці гуртка: "переправа через річку по вертикальних перилах", "переправа через річку по колоді", "жердини" "навісна переправа через річку, яр", "траверс скельної ділянки", "спуск дюльфером з самонаведенням", "підйом з самонаведенням" та "спуск по крутопохилій навісній переправі".

Особливі слова вдячності прозвучали в адресу людей, які надали фінансову, матеріальну допомогу та посприяли у виділенні приміщень – Косилу М. Ю. та Козаку А. Р. За монтаж стінки та малярські роботи, а це все було зроблено своїми руками керівниками галицької філії Хомяком О. Л., Возняком В. С. та завідувачем філією Любінцем З. П., у свою чергу подякував директор БТЕК КНТЕУ Козак А. Р., підкресливши, що це допоможе краще готувати спеціалістів в сфері туристичного обслуговування. Директор Івано-Франківського ОДЦТКУМ в своєму напутному слові побажав вихованцям спортивно-туристичних гуртків Бабухівського НВК та Задністрянської ЗОШ І-ІІІ ст. та їхнім керівникам нових перемог та спортивних звершень.

Хочеться наголосити, що туристична стінка у спортзалі БТЕК КНТЕУ  – це перший такого роду об’єкт, споруджений для дітей нашого району.

Сподіваємося, що добра справа, розпочата керівниками гуртка буде мати своє продовження та допоможе благородній справі розвитку туризму в Галицькому краї.

Возняк В.
 

Прочитано 2813 раз

Останні новини

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт… Читати далі...

Вишийте, мамо, бронежилет

В Галичі відбудеться презентація книги Богдана Томенчука "Вишийте, мамо, бронежилет". Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x