Понеділок, 15 жовтня 2018 07:44

Феєрична перемога - галичани знову потішили фанів

Галицькі "Карпати" здобули впевнену перемогу в матчі 11 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів.

Карпати (Галич) 6:0 СК Хмельницький

З перших хвилин матчу галичани взяли гру під свій контроль і атакували ворота "Хмельницького", створюючи для суперника небезпечні моменти.

Варто відмітити Ярослава Кицьку, який після травми вийшов в стартовому складі галицьких "Карпат". Саме він наніс точний удар у ворота суперника і відкрив рахунок вже на 5 хвилині. Свій гол сьомий номер присвятив народженню сина.

До штрафного майданчика суперників, господарі поля забігали регулярно. Фанатам чекати довго не довелося, бо вже на 10 хвилині Ярослав Кицька зробив дубль. Забитий гол додав ще більшої впевненості гравцям.

Своїх гостей господарі активно пресингували впродовж всього першого тайму. Власні правки в рахунок матчу вніс Іван Легкий (20 хв.), такого удару явно не очікував воротар СК "Хмельницький".

Перша половина гри для галичан видалась досить легкою, чого не скажеш про суперників. На останніх хвилинах першого тайму "карпатівці" робили все можливе для того, щоб забити черговий м’яч. На 45 хвилині удар з близької відстані виконав Роман Третяк, і знову гол.

По перерві нічого не змінилось. Гравці СК "Хмельницького" робили ті самі помилки, що і в першому таймі. При першій можливості команда Андрія Нестерука бігла в контратаки і робила велику кількість прострілів по воротах гостей. Користуючись нагодою, Святослав Локатир здійснив влучний простріл і м’яч опинився в сітці, відтак на 55 хвилині рахунок став 5:0.

Оцінивши гру, головний тренер галицьких "Карпат", зробив велику кількість замін. Як виявилось, забитих голів господарям було недостатньо. Увійшовши в азарт на 60 хвилині Ярослав Кицька зробив хет-трик.

Матч завершився з рахунком 6:0.

Команда ФК "Карпати" (Галич) висловлює подяку вболівальникам за їхню підтримку.

Ірина Бардигула

Прочитано 1681 раз

Останні новини

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт… Читати далі...

Вишийте, мамо, бронежилет

В Галичі відбудеться презентація книги Богдана Томенчука "Вишийте, мамо, бронежилет". Читати далі...
Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x