Середа, 04 жовтня 2023 08:33

18 жовтня відбудеться Всесвітня молитва дітей на вервиці

Щороку, 18 жовтня, мільйони дітей по всьому світі моляться на вервиці.

Цьогоріч Всесвітня молитва дітей на вервиці під гаслом «Мільйон дітей моляться на вервиці» знову запрошує дітей долучитися до цієї спільної молитви за мир і єдність у світі.

Молитва на вервиці має величезну цінність. Сама Божа Мати під час об'явлення у Фатімі наполегливо закликає малолітніх дітей, яким вона з’явилась, щоденно молитись на вервиці і присвячувати цю молитву наверненню грішників і миру в цілому світі.

Візіонерка Лусія писала: «У ці останні часи, у які ми живемо, Пресвята Діва наділила вервицю новою силою. Тому немає жодної, навіть найскладнішої проблеми, […] яку ми не могли б вирішити молитвою на вервиці. Молячись на вервиці, ми зможемо себе врятувати й освятити, а також потішити нашого Господа та здобути спасіння для багатьох душ».

Святий Людовік Марія Гріньйон де Монтфорт писав: «Я закликаю Вас молитися на вервиці щодня! Ви подякуєте мені, будучи на небесах, за день і годину, коли ви повірили мені».

Тож, приєднаймося до спільної молитви на вервиці, залучімо до цього максимально можливу кількість дітей, шкіл, молитовних груп, радіо і телебачення, цифрових платформ, соціальних мереж тощо, заохотьмо до цього своїх близьких, дітей, онуків.

Дозвольмо Господеві говорити через нас, який і сьогодні кличе своїх учнів: «Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до мене, бо таких Царство Небесне» (Мт 19, 14).


Джерело: Івано-Франківська Архієпархія Української Греко-Католицької Церкви

Прочитано 309 раз

Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x