Субота, 22 липня 2023 14:25

"На щиті" повернувся додому мешканесь с. Вікторів Михайло Миськів

У селі Вікторів попрощалися з Михайлом Васильовичем Миськівим, 02.08.1987 р.н, який помер від важких поранень, отриманих під час бойових дій на Бахмутському напрямку.

Поховали Героя 21 липня 2023 року на кладовищі біля церкви Успіння Пресвятої Богородиці с. Вікторів.

"У свої тридцять шість років він мужньо боронив рідну землю від чужинців, захищав незалежність нашої держави. Був командиром відділення, поранення отримав під час бойових дій на Бахмутському напрямку. Добрий друг, вірний побратим, гарний чоловік, люблячий батько двох дітей, а ще - капітан місцевої футбольної команди - таким він залишиться у пам'яті рідних, колег, друзів, товаришів по службі, усіх, хто знав його, любив і шанував. Світла та вічна пам'ять Герою", - повідомили у Галицькій громаді.

Провести в останню дорогу захисника прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади та мешканці громади.

Похоронили нашого земляка з військовими почестями. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь воїна Михайла Миськіва небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют.

Михайло до останнього подиху вірив у Перемогу, його життя стане прикладом відданості та справжньої героїчності. 

Щирі співчуття родині загиблого.

Вічна пам’ять Захиснику!

Прочитано 152 раз

Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x