Субота, 14 липня 2018 22:45

Погода відтермінувала сплав по Дністру

Сьогодні, 14 липня, у Міжнародний день Дністра в Галичі на Майдані Різдва пройшла офіційна частина акції "Захист Дністра", сам ж сплав, на жаль, організаторами було відтерміновано через прогноз погоди.

Отож, виступити за порятунок Дністра вийшло мало жителів міста, але, тим не менш, акцію розпочато.

У заході взяли участь народний депутат України Остап Єднак, співкоординатор руху "Простір Свободи" Тарас Шамайда, представники громадських організацій "Агенція сталого розвитку", "Берегиня роду", "Галич давній сучасний", "Галицьке об’єднання ветеранів АТО" та небайдужі галичани. Бажаючі мали змогу виступити з власними думками щодо забудови Дністра ГЕСівським каскадом та про те, яку нищівну загрозу це несе нашій водяній перлині.

Про старт сплаву та подальший перебіг акції ми вам повідомлятимемо надалі. Маршрут його пролягатиме до міста Заліщики, де відбудеться форум "Збережемо Дністер Вільним". Від самих же Заліщиків і до Хотина, відразу після форуму розпочнеться вже другий етап нашого громадського сплаву на захист Дністра, реєстрація на який ще триває та завершиться наступного тижня у середу, 18 липня.

Також закликаємо активніше  брати участь в акціях такого характеру, оскільки це вже не питання майбутнього, це сьогодення, яке нагадує один вислів "час збирати каміння".

Прочитано 2016 раз

Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x