Понеділок, 05 березня 2018 12:26

Намалюй ілюстрацію до книжки Блаженнішого Любомира

Наприкінці свого життєвого шляху Блаженніший Любомир Гузар написав книжку "Гріхи і чесноти", присвячену моральним якостям людини. Як про наші сильні сторони, достоїнства, так і про немочі, вади… Блаженніший розповідає про людські якості, розглядаючи їх крізь призму багатого власного досвіду. Ця книжка побачить світ у травні 2018 року.

Проте в ній бракує ілюстрацій, які допомогли б краще уявити ту чи іншу рису людини. Пропонуємо намалювати їх дітям.

Отже, оголошуємо конкурс на ілюстрації до книжки Любомира Гузара "Гріхи і чесноти". У конкурсі можуть взяти участь діти до 16 років. Малюнки відбиратиме авторитетна конкурсна комісія. Надсилайте ваші роботи протягом березня–квітня на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактна особа: Оксана Климончук, тел. 050 312-89-15.

Від однієї дитини на розгляд конкурсної комісії приймається не більше п'яти малюнків.

Автори малюнків, які буде відібрано для ілюстрування, отримають книжку Блаженнішого Любомира "Гріхи і чесноти" у подарунок!

Ось перелік якостей, про які пише Блаженніший Любомир і кожну з яких потрібно проілюструвати окремими дитячими малюнками:

Нахабство; Недружність; Пліткарство; Байдужість; Лінь; Неохайність; Культура; Цинізм; Сором; Погордливість, гординя; Пихатість; Гідність; Надія; Марнославство; Скромність; Смітити; Куріння; Нетерпимість; Смирення; Сварливість; Чесність; Сум; Обжерливість; Культура їсти; Грошолюбство; Зрадливість; Убивство; Аборт; Популізм; Вдячність; Доброта; Ненависть; Поблажливість; Мудрість; Щедрість; Корупція; Брехливість; Простота; Сміливість; Продажність; Жадібність; Доброзичливість; Самокритичність; Самоіронія; Злопам’ятність; Життєрадісність.

Департамент інформації УГКЦ

Прочитано 1126 раз

Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x