Середа, 17 квітня 2024 14:07

У Галичі відкрилася виставка косівських майстрів

У Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відбулося відкриття виставки робіт викладачів і студентів Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ.

У вівторок, 16 квітня, о 14-їй годині, в Картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відкрилася виставка робіт викладачів і студентів Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ.

Представлені на виставці ікони, картини, гобелени, вишивки, вироби з дерева і шкіри – це лише невелика частина доробку косівських майстрів. Мистецтво гуцульських умільців високо цінується і відоме у світі. Випускники Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ започатковують власні майстерні і бренди, популяризуючи наше мистецтво і ремесла.

Прекрасні роботи, створені з любов'ю – тепер їх можуть побачити галичани, які відвідають виставку. Вироби косівських майстрів нікого не залишать байдужим.

Відвідаймо виставку і долучімося до прекрасного! Це особливо важливо в наш час!

 

 

Прочитано 59 раз
Більше у цій категорії: « У Галичі пройшов творчий конкурс

Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x