Середа, 22 вересня 2021 09:32

В Бурштині відкрили нове приймальне відділення

 Сьогодні в Бурштинській громаді подвійне свято, адже відкривалися два стратегічно важливих об’єкти у медичній сфері.

 Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила депутатка Івано-Франківської обласної ради Аріна Сивак. Мова йде про повністю реконструйоване приймальне відділення невідкладної та екстренної медичної допомоги у КНП «Бурштинська центральна міська лікарня» та новозбудована амбулаторія у селі Дем’янів.


 На відкриття завітала також і очільниця Прикарпаття Світлана Онищук. У своїй промові голова ОДА зазначила, що дані проекти реалізовуються в рамках президентських програм «Велике будівництво» та "Доступна медицина" і покликані покращувати рівень надання медичних послуг громадянам.
Адже неабияк важливо, особливо в умовах пандемії, мати доступ до якісної та сучасної медицини.

Відтак нові обєкти оснащені сучасним обладнанням, яке дозволить надавати якісні медичні послуги жителям громади, забезпечили комфортними меблями для роботи медичного персоналу та відвідувачів: нові сучасні рентген-апарати, УЗД, лабораторні аналізатори, ЕКГ. Особливої є і сучасний апарат для комп'ютерної томографії (КТ)
Тому тішить, що тут є новітнє обладнання, яке дозволить якісно проводити профілактичні обстеження та надавати невідкладну медичну допомогу в екстрених ситуаціях. 

Зазначимо, що в амбулаторії, зокрема, фахівці закладу зможуть обслуговувати до трьох десятків людей щоденно.

Прочитано 1534 раз

Усі права на авторські матеріали належать сайту Галич давній сучасний.
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на сайт Галич давній сучасний, а при передруку в інтернеті –
з активним гіперпосиланням на galych.com.ua.
© 2020 Галич давній сучасний
joomla3x